Quality Environment - Leefomgeving

Op maat van uw noden en wensen gaan wij op zoek naar die kwalitatieve leefomgeving waar u zich het meest comfortabel in voelt. Met een juist evenwicht tussen beschikbare technologieën en beschikbaar budget. Kortom, dé oplossing voor uw verwarming, ventilatie en zonlichtsysteem.

 

Quality Health - Gezondheid

Een gezond leefklimaat, zowel in de winter als tijdens de zomer, daar gaan we voor. Door bijvoorbeeld te zorgen voor een goede luchtcirculatie, een constante temperatuur, een optimale vochtigheid, en nog zoveel meer. Zo maken we het wonen niet alleen veel aangenamer maar ook veel gezonder. Niet alleen voor lichaam maar ook voor een scherpe geest.

 

Quality Alternatives - Alternatieven

Behalve zuinige oplossingen met fossiele brandstoffen, kunnen wij u ook van dienst zijn met installaties op alternatieve energiebronnen. 
Een groeiend aantal mensen kiest bewust om rationeler om te gaan met energie. Wij mogen ons hierin gerust specialisten noemen. Alternatieve energie is niet alleen beter voor het milieu, ook uw bankrekening vaart hier wel bij.

 

Quality Equipment - Materialen

Wij kiezen bewust voor energievriendelijke en duurzame materialen. Wij bieden onze klanten enkel lange termijn oplossingen. Hoe groot of klein de opdracht ook is: we werken steeds met deze doelstelling voor het beste resultaat.

 

Quality Maintenance - Onderhoud

Van een vakkundig geinstalleerd systeem kunt u pas écht genieten als het bedrijfszeker is en altijd werkt zoals het hoort. Het is daarom verstandig uw installatie jaarlijks preventief grondig te laten nakijken en te laten onderhouden. Bovendien zorgt dit voor een zuiniger energieverbruik. Quality Environment biedt u een pasklaar onderhoudscontract aan. En loopt er toch nog iets fout: onze Q-servicewagen staat 7 op 7 voor u klaar voor dringende herstellingen.

 

CONTACTEER ONS DIRECT

Freddy Neudt blikt met F. Neudt Centrale Verwarming terug op ruim 25 jaar ervaring in verwarming en ventilatie voor woningen, appartementsgebouwen en industriële gebouwen. Met de nieuwe naam Quality Environment en de nieuwe look zet Freddy Neudt samen met schoonzoon Rolf Sysmans de knowhow en vakmanschap van de onderneming in de verf.