Op elk moment van het jaar de juiste temperatuur in elke kamer

Uw woning verwarmen op een comfortabele en zuinige manier. Daar zorgen wij voor. We bespreken samen met u wat u van uw leefcomfort verwacht en berekenen de ideale verwarmingscapaciteit. Professioneel advies over de soorten verwarmingsketels, de verschillende modellen en radiatoren, advies over verbruik en gebruik, raad en tips voor premies,… u krijgt ze van vaklui!

Quality Environment staat garant voor een vlekkeloze installatie, zodat u optimaal en zonder zorgen geniet van een aangename kamertemperatuur waar en wanneer u wilt.

Omdat uw comfort belangrijk is, werken wij uitsluitend met producenten die u een uitstekende prijs-kwaliteit garanderen.

 

Verwarmen met gas, stookolie, hout of met omgevingswarmte

 

Stookolie of gas

Verwarmen met stookolie of gas is zuinig en milieuvriendelijk. De moderne condensatieketels van Viessmann zetten 98% van de stookolie of het aardgas om in warmte. Naast een onovertroffen rendement kunnen ze bovendien vlot omgeschakeld worden voor gebruik met bio-olie of biogas. Met de stookolie- of gascondensatieketels van Viessmann beschermt u niet alleen klimaat en milieu, ze zijn ook klaar voor de toekomst.

Kloofhout of houtpellets

Wie verwarmt met kloofhout of houtpellets zit ook goed met de houtverwarmingsketels van Viessmann. Ze zijn zuinig en efficiënt en u kunt de houtverwarmingsketel inzetten als verwarmingsondersteuning, maar net zo goed als autonoom verwarmingssysteem gebruiken.

Warmtepomp

Met een warmtepomp verwarmt u uw woning met warmte uit uw omgeving: de grond, het grondwater of de lucht. Omgevingswarmte is gratis en een milieuvriendelijk en kostenbesparend alternatief voor fossiele brandstoffen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie kiest u uit een ruim aanbod aan warmtepompsystemen. Een warmtepomp kan in combinatie met een stookolie- of aardgasverwarmingssysteem worden gebruikt.